tisdag 28 december 2010

Små funderingar på en liten dator...

1. Varför tycker så många att det är sååå skönt att vara ensamma? 2 timmar räcker gott och väl för mig och nu hoppas jag nästan den lilla ska vakna. Ensam är inte stark... bara uttråkad. Missförstå mig rätt, jag menar inte att jag vill sitta ihop med den jag lever med, menar bara att jag inte njuter av ensamheten så som många andra. Skulle mycket hellre prata lite strunt över en kopp te med någon än själv. Tycker dock att jag är rätt så lättsam och ganska rolig att prata med.

2. Är det någon annan än jag som brukar prata engelska när ni är ensamma hemma? Högt alltå? Jag hävdar att det är ett jättebra sätt att träna sin engelska så om ni inte gjort det än... prova!

3. Hur kommer det sig att man alltid skär sig när man rakar benen med en engångshyvel? Det gör jag ju aldrig annars!

4. Hur mycket choklad är för mycket choklad?

5. Varför är taklampor plötsligt bara prydnad? Med all mysbelysning som måste komma från sidorna eller golven har de stackars taklamporna inte en chans nu. Jag gillar starkt ljus. Är jag onormal?

6. Är det för tidigt att ringa Ernst i början av Januari tro? (riktad mest till Annika)

7. Varför finns det inga varma overaller till bebisar som inte är rosa eller blå?! Jag vill inte ha en rosa overall och köper jag en blå blir den för pojkig uppenbarligen. Jag vill ha en röd, grön, brun, vit, beige, lila eller något dylikt. Bara inte en snuttigt rosa. En snygg rosa skulle gå. Var kan jag hitta det?

8. Hur ska jag göra med ramarna som var slut på Ullared när jag var där? Skulle ju vilja ha flera stycken till...

9. Finns det någon som inte tycker att Mia och Klara är världens roligaste serie?? Jag skrattar så jag kiknar varje avsnitt.

10. Borde jag resa mig från soffan och göra något vettigt nu?

/e

1 kommentar: