söndag 2 januari 2011

Så enkelt som att bygga ihop en ikea möbel...

I maj (tror jag) åkte tre tjejer till Ikea. Vi kan kalla dem Schosefin, Schannika och Schemelie. Väl där hittade Schosefin ett tv skåp hon sneglat på länge som nu var nedsatt från massa tusen till 500 kronor. Hon blev jätteglad och köpte det såklart. Schemelie har alltid varit en sucker för billigt så hon köpte ett hon också. De tre tjejerna insåg inte hur tungt detta skåp var (och dessuto indelat i tre olika kartonger per skåp) så två av dem, eftersom den tredje var gravid, fick släpa och bära dessa tunga lådor. Det var jobbigt och svettigt men till slut fick Schosefin hem sitt skåp i lådor och Schemelie också.

Schosefin och hennes Sambo Schalex byggde ihop sitt skåp samma kväll och det tog dem ungefär tre timmar. Åh så glad hon var när tv:n kom in i skåpet och det blev rent och snyggt runt omkring. Skönt när man tar tag i saker direkt, är det inte.

Schemelie och hennes sambo tog också tag i saken direkt. Direkt efter nyårsafton det vill säga. Fram till dess har tre vråltunga lådor stått staplade mot en vägg i deras gästrum. Det tog dem bara ungefär sju månader att få ändan ur vagnen och görat. Som sagt, skönt när man tar tag i saker direkt, är det inte?

Så här blev resultatet...


Det gäller att vara noggrann och att orgaisera upp arbetet innan. Som tur var var Penni med och övervakade så vi gjorde rätt. Hon kan en del den där donnan!

Nu börjar det likna något va...


The final result...
Så vad ska vi ha i det då eftersom vår tv hänger på väggen?
Vad tycker ni?

/e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar