söndag 2 januari 2011

Och så dagens underbara...

Hon är så fin min lilla. Hon är så mjuk min lilla. Hon är så go min lilla.

Hon är så underbar min lilla!

4 kommentarer:

  1. Så underbar!! Längtar såå efter att pussa på henne:)

    SvaraRadera
  2. Hej Emson! Vad har ni för planer på Onsdag kväll? Jag tänker middag.. hos någon av oss, spelar ingen roll. Ta igen för nyår liksom. Kanske laga lite mat ihop? Kanske något kul från Åsby? Plankstek kanske? Kanske en liten hummer? Kanske en carbonara? Kanske kanske kanske. Sen tänkte jag låna Jens på Torsdag om det är ok. För tapetseringen som du godkände förut. Kan han då? =)

    SvaraRadera
  3. Ja på alla ovanstående frågor! Speciellt ja på alla maträtter! Tycker en planka med kött från Åsby iofs låter lite extra trevligt! Vi kan vara här eller hos er, ni får säga vad som är lättast med lillan. Åh vad roligt!!
    Jens är ledig på fredag så ni kan gå all in på torsdag. Ja med tapetseringen då såklart, för något annat brukar ni väl aldrig ägna er åt i samband med tapetsering! ;)

    SvaraRadera
  4. hehe, jag inser nu mitt misstag. Ge inte 7 alternativ till en person som lider av svår beslutsångest. Snyggt svar dock; ja till allt! Det är så man fattar enkla beslut. Vi kan vara hos er om ni tycker det är smidigast. Eller så är ni välkomna hit. Fatta det beslutet ni. =) Vi får höras och planera maten imorgon. Om det blir något från Åsby så kan jag tänka mig att jag har en sambo som inte är omöjlig att åka dit på onsdag på dan och titta. Hälsa J och P! Sov gott

    SvaraRadera