torsdag 23 juni 2011

Hybrisanfall!

Jag fick en släng av hybris igår... också det är något som ligger i familjen så att säga så jag antar att jag inte kan påverka det på något sätt. Det kommer i generna i rakt nedstigande led. Eller vad säger du far?

Hur som helst berättade Jens om en kollega på sitt jobb som kommenterat att han ätit lax två dagar i rad. Hon själv åt inte fisk alls. Där fortsatte berättelsen för Jens men jag var tvungen att avbryta en kort sekund för jag blev så förvånad och glad. Läser hon min blogg? frågade jag och kände mig sådär häftig och happening igen för en stund. Jens tittade på mig och svarade att de ätit tillsammans i matsalen och hon sett hans matlåda två dagar i rad...

Lite skamsen fick jag då borsta av mig dammet från den hybris som stänkt ner hela mig och vackert inse att det var ett mycket mer troligt alternativ det jag just fått höra. Varför skulle hon läsa min blogg?!

Jaja, som sagt, jag skyller på arvet. Det genetiska arvet jag inte kan påverka alls. Där i ligger den, hybrisen, och bara göttar sig!

/e

3 kommentarer:

  1. Jag förstår inte vad du menar!!! I mitt fall är det inte hybris... det är bara svårt att vara ödmjuk när man VET att man är så bra!/Paps

    SvaraRadera
  2. Hahaha det där var en rolig kommentar! Humor lång inkammade till Paps! :)

    SvaraRadera
  3. Humorpoäng skulle det vara! Dumma telefon!

    SvaraRadera