torsdag 14 april 2011

En helt vanlig torsdag med en bebis...

Tänk vad jobbigt det vore om man skulle ha med sig en bebis på restaurang, äta lunch och samtala och sen mitt i allt så bajsar den här bebisen. Det i sig kanske inte är så jobbigt för bebisar gör ju det ibland. Bajsar alltså. Det växer ju bort sen när de blir stora så klart (!) men så länge de är små bajsar de fortfarande. Det jobbiga vore ju om stället man då var på inte hade något skötbord inne på toaletten.

Det skulle man ju i och för sig kunna lösa genom att vara på golvet med sitt underlägg man har i skötväskan. Men det vore inte så kul om golvet var smutsigt. Men då skulle man ju kunna ta papper och lägga under sitt underlägg. Det skulle kanske gå att lösa så. Men det vore inte så kul om det sen visade sig att den där bebisen man hade med hade bajsat ner sig helt. Överallt och i mängder du inte kunnat drömma om. Tänk er hur jobbigt det vore.

Då skulle man ju visserligen kunna byta om till extrakläderna man har i skötväskan så det hade väl kanske inte i sig varit en katastrof. Men om bebisen precis när man försökte få av den bodyn och byxorna, som var helt fulla i bajs, skulle vända sig om och rulla en massa så att bajset kletade ut sig precis över hela bebisen och hela underlägget... då skulle det ju i alla fall kunna bli väldigt jobbigt. Det skulle inte vara en kul situation kan jag känna.

Men då skulle man ju så klart kunna torka bort och göra rent och sen skulle allt bli som vanligt igen. Fast om bebisen fortsatte snurra runt och försvårade arbetet och samtidigt skrek som en illbatting skulle det ju kunna kännas lite stressande kan jag gissa. Man skulle nog då får vara två så en kunde hålla still och den andra torka rent. Det hade hjälpt förstås.

Fast om man sen råkade lägga den totalt nerbajsade blöjan på golvet så att bajset smetade ut sig även där, då skulle det ha varit jobbigt måste jag ändå tycka. Visst skulle man kunna bara torka bort det men vid det här laget hade man nog kanske känt att det var 532 grader varmt i den där lilla toaletten och att bajset stod en upp i halsen. Så hade man nog känt. Om det skulle ha hänt såhär alltså. Då skulle man nog lätt ha känt så kanske.

/e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar