torsdag 23 augusti 2012

Nu var jag den mamman!

Handlade idag och hade hjälp av min käre far som försökte liva upp min trötta och inte så väldigt roade dotter under tiden. När jag är längst bort i affären hör jag någon som gallskriker och när jag kommer till kassorna är det självklart min tjej som ligger på golvet i affären och skriker. Dessutom ligger hon bredvid glassboxen så att det ser ut som att hon är vansinnig för att hon inte får glass. Självklart kommer en förälder till en tidigare elev förbi och jag får presentera min dotter precis så som hon ligger.

Det var första gången för mig idag. Första gången jag var den mamman vars barn ligger på golvet i affären och skriker lungorna ur sig. Men det gick över så snabbt att jag inte ens hann ta ett kort (är det för övrigt bad parenting om det är något man efteråt ångrar?! För att hon såg så söt ut alltså, för det gjorde hon trots gapandet!).

Tusen tack morfar för ditt stora tålamod med dagens lilla gaphals. Hon somnade utan ett knyst på rekordtid när vi kom hem så hon var helt enkelt helt slut.

Imorgon ska jag visa vad för rolig överraskning vi kom hem till efter affären!

/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar