onsdag 8 augusti 2012

Inskolning dag 3.

Dag 3. Allt har hittills gått enligt förväntan och lite mer därtill. Idag skulle det ske, mamman skulle lämna den lille en stund för första gången på detta nya ställe. Full av förväntan och spänning travade de dit tillsammans, den ene helt ovetandes om vad som skulle ske och den andre fullt medveten och förberedd.

Väl där kom kompis F och den lille försvann raskt iväg för att smida planer. Mamman glömdes bort och satt i ett hörn med en barntallrik och en kopp man sagt var full med kaffe men som mamman tyckte såg misstänksamt tom ut...

Det var dags att göra slag i saken och gå. Säga ett tydligt hej då och smyga upp på övervåningen. "Hej då Lillfis, nu går mamma så ses vi sen..."
Barnet tittade snabbt upp på mamman från stallet hon höll på att fånga in alla djuren till.
"hej då, se sen."

Sen var det klart. Mamman gick och barnet fortsatte att leka, till synes helt oberörd av det som nyss hänt. Mamman var inte förvånad, allt gick som förväntat. Med en skön känsla i kroppen gick mamman upp till personalrummet där planen var att hon skulle hållas gömd tills vidare. Väl där la hon sig tillrätta i soffan och bestämde sig för att förkovra sig i diverse intelligent läsning, början med bloggar och sedan över till utbudet läsdon förskolan hade att erbjuda.

Vilken tror ni hon började med?




/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar