torsdag 20 december 2012

De fem bästa...

... såpoperorna någonsin! För Barro!

För att kvala in på nedanstående lista måste minst tre av fem observationer från tidigare blogginlägg någon gång hänt under tiden jag följt serien.

(Jag räknar ner från plats fem först helt enkelt för att jag älskar spänningen!)

5. På femte plats hamnar den Australienska såpan "Home and Away". Egentligen likvärdig med den andra australienska såpan "Neighbours". De är på plats fem för att de är lite snällare i sin handling. Bitcharna är lite lugnare och handlingen inte fullt så skruvad. Bägge funkar mycket bra som nybörjarserie om du frågar mig.

4. General hospital kniper plats fyra trots att jag sett mycket lite av denna serie. Den hade en kort karriär här i Sverige tror jag men självklart hanns det med både det ena och det andra smaskiga.

3. Plats tre går till den Brittiska serien Hem till gården! En riktig långkörare med alla attribut en såpa bör ha... förutom snygga skådespelare! För det vinner denna såpa inga poäng för, det säger jag. Icke!

2. Glamour! The bold and the beautiful! Forrester vs Spectra! Taylor vs Bridge! Ridge vs åldrande! Fantastiskt spännande serie! Alla observationer från tidigare listan kan vara hämtade direkt ur denna serie! Väl värd sin andre plats.

1. Det finns egentligen knappt någon konkurrens om denna placering! Det finns bara en såpa av såpornas såpor. Såpornas Roys Roys! Guldet bland övriga kopparserier!
(Trumvirvel....)

Days of Our Lives!!

Har en såpa haft en deltagare besatt av djävulen och föremål för exorsism på prime såpa time puttar man liksom bort övrig konkurrens innan den ens hinner göra ett försök!

/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar