fredag 10 maj 2013

En rövare i poolen...

... eller något dylikt i alla fall som bitit hål i motorn. Eller ja... kanske inte bitit då men pillat sönder. Eller ja... kanske egentligen inte heller pillat, mer bara... eeh... Äh skit samma, det var ändå mest en rolig rubrik.

Poolen är trasig, död och begraven var min poäng med detta inlägg. Där den stått och förgyllt vårt liv ett fåtal gånger gapar nu endast ett tomt hål... ungefär som det i motorn där vatten forsade ut...Så nu får det bli bubbel i glasen istället, ny trall och ett soldäck. Kanske en liten pool till mig och tjejerna. Kanske inte. Vi får se. De glada dagarna med bubbelkaret är i alla fall över... och vet ni... det känns rätt skönt faktiskt. På tre år har jag bubblat i den 4 gånger ungefär. Det blidde inte fler fast jag kunde. Kanske är mest i tanken man njuter av sånt där. I verkligheten är det lite av ett meck att hålla på med.

Jaja, tack för dessa år poolen. Hoppas din nya ägare kan få fart på dig och tar hand om dig bättre än vi gjort. Du förtjänar att badas i. Det gör du.

/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar