fredag 31 maj 2013

Det här med att jinxa saker...

Jag visste väl att jag inte skulle nämna den bra natten. Inte fan vände det nu inte. Eller ja, det vände ju tillbaka till helvetesnätter igen direkt. Jag förde sömnlogg inatt för att se hur många gånger Lotta vaknat och vid vilka klockslag. Jag ska inte tråka ut någon med det, men jag kan säga att på de 11 1/2 timmar hon legat för att sova har hon vaknat 14 gånger. 14! Jag har nu sovit en halvtimma sen klockan fyra då jag behövt vagga henne konstant för att hon skulle hålla sig sovande överhuvudtaget.

"Vissa barn sover inte bara, du får se till att sova ikapp så du orkar!" Tack Bvc för rådet. Idag har jag inget dagis och två man inte kan lämna ensamma i en sekund ens. För att kunna lägga Lotta alls mutar jag penni med russin så hon inte ska stå utanför dörren och gråta för att hon inte vill vara själv. Men tack för rådet. Jag kan ju lägga mig och sova ikapp inatt. Nej, just ja, för då börjar ju allting bara om igen. Det här tar ju aldrig slut. Så var det ja.

Ja, jag är bitter för det är fan inge roligt längre! Ett halvår av riktig sömnbrist och vem som helst blir bitter. Jag lovar.

Suck. Kaffe då.


/iPhonemelie

1 kommentar:

  1. Asså,jag skulle bli heeelt desperat om jag var du. Jag skulle prova alla möjliga grejer typ köpa ny mjukare madrass (IKEAS är ju hårda. Elvin sover bättre i vår säng än i sin egen)Och så skulle jag köpa tunnare täcke, en annan huvudkudde. Men först skulle jag prova ställa sängen mot ett annat väderstreck/en annan vägg (även om du inte tror på sådan fengshui, så vet vet man inte vad det kan ha för inverkan, skadar ju inte att prova) Färgen röd sägs också göra människor oroliga (fast jag har Elvins hela rum i rött, hmmm) Istället för välling prova gröt, eller något mer mättande innan sängdags, en ordentlig portion. Och så skulle jag be en bön innan läggdags varje natt, det skadar fan heller inte! Måtte det vända snart, måtte det vända!! Puss

    SvaraRadera