lördag 14 januari 2012

3 årskalas!

Här kommer några bilder från dagens kalas. Riktigt roligt var det att se alla barnen leka och Penni fick uppleva sin första gång som populär hos killarna! De ville kramas och pussas och födelsedagsbarnet var fantastiskt gullig mot henne.


På schemat stod både korv med bröd, fika med glassbomb och bakat samt en skattjakt barnen fick gå på. Den gick ut på att de fick en bild på något i huset, gick dit och hittade en till lapp på något annat i huset och fick gå dit efter ny lapp osv. En mycket uppskattad lek av grabbarna!


Sista bilden föreställde en skattkista som stod på golvet i vardgsrummet. Barnen hittade lappen, vecklade ut den och mamman till födelsedagsbarnet frågade ivrigt vad det var på bilden. Barnen tittade lika ivrigt på lappen och en av den utropade glatt; en korv!! Tacksamt för konstnären... Fast underbart roligt!


Födelsedagsbarnet och min lilla. Så stora de har blivit. Grattis fina, goa, stora killen på stora dagen (fast i efterskott). Tack också för ett roligt kalas! /iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar