söndag 6 januari 2013

Ledig vecka... på IKEA...

Söndag: barnvakt och en tripp till Ikea för att köpa ram till de fina tavlorna vi fick av söstrarna mina. Resonerar oss fram till rätt ram, är överens och går nöjda därifrån... utan att ta med oss ramen!

Fredag: tripp till Ikea och införskaffande av ram vi tidigare glömt. Väl hemma började hyllor borras upp, tavlor ramas in och krasch... ett stycke trasig ram!

Söndag: tripp till Ikea och byte av trasig ram. Väl hemma kunde tavlorna äntligen finna sin rätta plats på den stora väggen i vardgsrummet! Bilder utlovas imorgon då ni även ska få namn på var de snygga tavlorna kommer från.

Mycket Ikea blev det. Men det var det värt! Dessutom var vi rörande överens Sambo och jag, utan minsta diskussion. Att jag sen fick ett "varför har vi inte gjort det här förut, det ramade in hela rummet! Du hade rätt. Emelie - Jens: 2-0" försämrade inte min kväll heller!

Nu har jag lagt ner min ömma rygg raklång och ämnar inte resa mig på ett tag. På återseende imorgon. Någon som förresten har bra tips på hur man bättar på en inflammation i muskler i ryggen? Dela gärna med er...

/iPhonemelie

1 kommentar: