torsdag 17 januari 2013

Lotta update...

Tiden flyger iväg och min lilla bebis är snart 5 månader! (What?!) Hon är för det mesta en väldigt glad bebis som gärna bjussar på ett leende bara någon pratar med henne. Hon älskar när man busar med henne och skrattar högt när man kittlas på halsen med pussar.

Lotta följer normalkurvan på alla plan och äter gärna och mycket. Hon äter oftast bara en gång på natten vilket jag uppskattar oerhört! När vi ger henne något på en tesked att smaka på mumsar hon oftast i sig det utan större reaktion.

Från mage till rygg kan hon vända sig och hon är på gång från rygg till mage också men armen är lite ivägen. Hon kan ibland ta ut och lyckas stoppa tillbaka nappen igen. Vi tränar en del på att sitta och hon blir starkare och starkare i ryggen för varje dag som går.så roligt att se utvecklingen.

Lotta älskar att vara med sin storasyster och lyser när hon är i närheten! Även pappa är hon galen i och han var den första hon skrattade åt sådär riktigt ordentligt. Hon gråter sällan och är för det mesta en väldigt lugn, glad och okomplicerad bebis (peppar, peppar).

Jag älskar att hon fortfarande gärna sover i min famn och är så förälskad i denna lilla varelse att orden inte räcker.






/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar