onsdag 30 mars 2016

5 saker jag...

... helt glömt bort sedan jag hade bebis sist...

1. Hur det känns att vara trött! Man har aldrig varit trött tills man har ammat, torkat, tröstat, bytt blöja, bytt pyjamas, ammat, torkat, tröstat, bytt blöja, bytt kläder på sig själv, bytt pyjamas, ammat igen och så vidare. Igår la jag nästan en full bajsblöja i tvättmaskinen och en smutsig pyjamas i papperskorgen. Jag är helt enkelt trött!

2. Hur mycket kräks man badar i! Herre Signe du och råde säger jag bara! Tvättmaskinen går i ett och det krävs flera ombyten per dag, inte bara för lilleman!

3. Hur okej man blir med bebiskräks och bebiskiss! Man kommer på sig själv med att tänka att det där var ju bara lite kräks på tröjan, ingen idé att byta än för det kommer säkerligen mera snart!

4. Hur svårt det är att räcka till till alla i början. Hur otroligt uppbunden man blir och hur alla vill något av en och det är omöjligt att tillgodose allas behov samtidigt. Där har vi en av anledningarna till varför jag älskar att de får vara på förskolan 15h/vecka de två stora! Så jag får fokusera helt på bebis och de får ha roligt med kompisarna!

5. Hur underbart de luktar (trots kräket)! Hur det känns att ha det där varma, mjuka lilla livet sovandes på bröstet! Hur det pirrar i hela min kropp när jag får ha honom nära mig, fast jag väcks mitt i natten! Hur hjärtat nästan stannar när hans små ögon fäster blicken vid mina! Hur mycket man kan älska något så litet och nytt!

Helt enkelt hur fantastiskt underbart det är att ha en bebis!

/iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar