onsdag 16 mars 2016

Till Totte!

Hej Totte, det är mamma. Nu har du varit hos oss i två veckor fast det känns allt som du funnits med längre. Du kom med dunder och brak vill jag lova natten till skottdagen. Du hade oväntat bråttom ut så vi hann inte ens till BB utan fick stanna på en parkering vid en bensinmack mitt i natten och vänta in ambulans. Där valde du att komma ut, halvt i vår bil och halvt på ambulansbåren ute -8 grader.

Du mådde bra nästan direkt, du var lite kall bara men annars var det inget speciellt. Jag mådde också bra nästan direkt, lite chockade bara var vi nog både din pappa och jag. Visst hade jag kanske inte valt att få dig precis såhär, men allt gick ju så bra och jag känner mig faktiskt tacksam över att jag har fått vara med om denna förlossning och framför allt tacksam över att allt gick så bra som det gjorde. Det gjorde vi bra du och jag!

Du vägde 3765g och var 51cm lång och såg (ser fortfarande faktiskt) precis ut som din pappa. Du åt bra från start och äter gärna hela hela tiden. Sova gör du mycket men helst i famnen, då kan du sova hur länge som helst. Och jag kan ligga och bara titta på dig när du sover. De miner du gör är underbart söta.

Dina systrar är väldigt måna om dig och tycker det är jätteroligt de korta stunder du är vaken och tittar. De vill gärna ta hand om dig lite och stoppa i nappen om den ramlar ut och så. När du gråter springer de till mig direkt och säger att du vill ha mat. Snabbt ska det gå också.

Från första minut tog du mig med storm min älskade son. Kärleken är även denna gång nästan golvade och svår att göra rättvisa med ord. Men jag kan säga att jag är lycklig, så väldigt lycklig över dig min skatt.

- iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar