lördag 30 september 2017

Till Totte.

Hej Totte, det är mamma. I dagarna fyller du ett år! Det känns helt galet vad snabbt det gått det här året! Du kom ju nyss, fast ändå inte. Det senaste halvåret har du flugit fram i utveckling och du är snabb och tidig med det mesta du lär dig. Du har fortfarande bråttom helt enkelt!

Du tog första stegen vid 8 månader och springer redan för fullt omkring nu. Klättrar på allt gör du och totalt orädd är du, till mammas och pappas stora förtret ibland. I alla fall om man tänker på alla bulor!

Du älskar dina systrar och skrattar ihjäl dig åt Lotta än. När hon vill busa med dig släpper du allt och blir överlycklig! Du tycker mycket om bilar, det var det första ljud du sa "brum brum", nästan alltid ser man dig med en liten bil i handen. Du kan också säga mamma och pappa.

Sömnen fungerar inge vidare fortfarande, du vaknar ofta och har svårt att komma till ro. Ofta vill du ligga mellan mamma och pappa, det tycker mamma är jättemysigt så det får du gärna!

Du är en glad och pigg ettåring med väldigt mycket energi. Du kom som sista pusselbiten som gjorde familjen alldeles hel. Jag älskar dig enormt mycket och varje dag känner jag mig glad över att just du kom till oss.

/Mamma


- iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar