lördag 30 september 2017

Till Penni.


Hej Penni, det är mamma! Nu är du sju år gammal och går i ettan! Förstaklassare alltså! Du läser som rinnande vatten och lär dig nya saker varje dag. Du gillar skolan i sig och tycker om att ha lektioner, precis som din mamma. Du har nu fått börja fritids och där gillar du att pärla och rita.

När du är hemma tycker du om att rita och har nu börjat sitta mycket i ditt rum. Där sätter du på en ljudsaga på cd-spelaren och så ritar du, pysslar eller leker med smålego. Annars är du gärna ute och cyklar och leker med kompisarna på området.

Du har tappat massor av tänder nu, bland annat bägge framtänderna så nu har du jordens sötaste glugg och kan inte säga S, du som precis hade lärt dig!

Du är fortfarande gosig och kommer gärna och sätter dig i famnen en stund då och då, jämt vill du att man ska klia på ryggen. Den är nog det bästa du vet förutom godis och glass! När du ska sova nu vill du gärna att jag sjunger 6 låtar som du valt ut och det ska vara i precis samma ordning varje gång. Medan jag sjunger måste jag klia och sen när jag är klar vill du somna själv och lyssna på saga. Jag älskar att få ligga och lyssna på dig när du läser innan vi sjunger, men oftast vill du att jag ska läsa och inte du. Kvällsstunden vi har tillsammans är min favoritstund på dagen med dig för då pratar vi om allt mellan himmel och jord och då kan vi verkligen få tid att mysa och gosa hur mycket vi vill. Det är en väldigt härlig stund med dig.

Du är fortfarande en väldigt snäll tjej och i skolan är du blyg, det har varit lite tufft ett tag i skolan med kompisar men det börjar ordna upp sig nu hoppas vi. Du har precis börjat med cheerleading och snart drar skidsäsongen igång, det tycker du är jättekul och du lärde dig åka skidor förra året verkligen supersnabbt!

Du gillar inte att bli kittlad, men älskar att busa och jag älskar när du skrattar så du får hicka! Jag önskar du fortfarande vill komma och sätta dig i knät och gosa med din mamma länge länge till älskade goa fina dotter min! Fortfarande är du min älskade lilla gocka, fast du börjar bli stor!

/Mamma- iPhonemelie
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar