måndag 28 juli 2014

Sommaren 2014!

Vilken sommar vi har! Om 10 år kommer vi fortfarande att prata om denna sommar som den första då det var utlandsvärme i Sverige! Det samt den första (förmodligen även den enda?!) sommaren då vi lyckades med konststycket att åka ner till Lysekil med bägge barnen i bilen utan större svårigheter under bilresan. Två gånger!!


Det blir även sommaren då vi fick ett eget sovrum. Bägge barnen har nu nämligen flyttat in i var sina nya rum, Penni har fått en jättestor säng i vilken hon sussar gott hela nätterna. Lotta har fått Pennis gamla sänghör och hör och häpna: hon sov hela natten i sin nya säng! Två nätter i rad (sen åkte vi till Lysekil igen)! Stolt som en tupp kom hon upp och berättade de stora nyheterna; "mi sovi min nia säng! Häla natten!" Mamman vaknade 380 gånger av att det var tomt i sängen och gick ett par gånger in och tittade så hon andades. It's the end of an era people! Även om det är skönt också kan jag inte hjälpa att tycka att det är lite sorgligt med. Har ingen bebis alls längre. Inte ens när vi sover.





För övrigt blir det också sommaren då barnen var sjuka konstant hela tiden. På de fem veckor vi hittills varit lediga tillsammans har de inte varit friska en hel vecka ens. Det har varit något hela tiden verkligen, men nu hoppas vi på att de sista två veckorna blir friska och fantastiska!

Slutligen blir det även sommaren då Penni lärde sig göra fart själv på gungan, något hon är väldigt stolt över!

Kan det kanske även bli sommaren då jag badade i havet första gången på flera år? Det återstår att se idag...








- iPhonemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar